Hieronder vindt u enkele recensies van studenten die een A2-diploma hebben behaald met behulp van onze cursussen. Wilt u uw ervaring hier ook kwijt? Stuur dan een e-mail met uw foto en recensie naar info@examencommissieleerstof.be.
Wenst u zonder foto te reageren? Schrijf uw reactie onderaan deze pagina.

Ik heb mijn A2 diploma via de examencommissie behaald om zo sneller aan mijn hogeschoolopleiding te kunnen beginnen. De cursus van examencommissieleerstof.be was de beste oplossing voor mij omdat ik mij meer wou concentreren op leren, dan de juiste leerstof allemaal zelf te verzamelen. Met succes voor alle vakken geslaagd en zonder moeite begonnen met mijn studies op Karel De Grote Hogeschool. Bedankt!

Mandy Smits

Geen dag spijt van gehad

Ik heb eerst geprobeerd om via tweedekansonderwijs mijn diploma te behalen, maar ik zag het niet meer zitten omdat het heel lang duurt en gewoon veel ingewikkelder is dan de examencommissie. Daarom schreef ik me in bij de examencommissie kantoor Bso 3de graad om toch nog mijn A2 diploma te behalen. Cursussen van deze website hebben mij aan mijn A2 geholpen! De cursussen en de klantenservice is Top! Zeker aan te raden!

Albano gozhina

Veel simpeler dan ik had verwacht

Ik ben de cursussen zelf persoonlijk gaan ophalen om ze eerst in te kunnen kijken. Alles was inorde en alle cursussen waren samengesteld volgens de leerplannen. Ik had mijn examens al gepland dus heb moeten leren onder tijdsdruk, maar toch geslaagd voor alle examens en mijn A2 diploma gekregen. Ik heb zelfs examen van bedrijfsbeheer afgelegd en behaald omdat de leerstof die in deze cursussen staat, ook daarvoor voldoende is. Laat u ook niet afleiden dat je de niveau van hogeschool niet aan zou kunne omdat je examencommissie hebt gedaan. Ik zit nu in het 2de toegepaste informatica in Karel de Grote Hogeschool en kan zonder problemen mee volgen.

Süleyman Uckuyulu

In één maal voor alle examens geslaagd

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Examencommissie Leerstof
Average rating:  
 50 reviews
by Bram V on Examencommissie Leerstof
Zeer tevreden!

Zeer tevreden over de cursussen. Wou het kopen als aanvulling om cursussen die bij de bibliografie van de examencommissie zelf staan, maar heb enkel deze cursus gebruikt want alles wat ik nodig had stond erin! Topservice!

by Veronique on Examencommissie Leerstof
diploma behaald op korte termijn!

Ik heb mijn diploma in enkele maanden behaald! Alles wat je nodig hebt zit in het pakket van 139 euro dus zeker en aanrader

by Atousa Katigari on Examencommissie Leerstof
Voor alles geslaagd!

Hallo ik heb mijn cursussen via deze website aangekocht voor bso kantoor en heb vandaag mijn laatste punten gekregen. Ik ben voor alles geslaagd van de eerste keer! Hartelijk bedankt!

by Kathleen on Examencommissie Leerstof
secundair diploma eindelijk behaald

In eerste instantie heb ik geprobeert zelf mijn samenvattingen samen te stellen maar het mag veel te ingewikkeld. Twijfels over wat je wel en niet moet kennen... dan heb ik besloten om mijn cursus gewoon online te bestellen. ik raad de cursussen van ddeze website sterk aan!

by Arthur V. on Examencommissie Leerstof
Geslaagd voor diploma secundair onderwijs

Ik had een cursus aangekocht voor BSO Kantoor 3de graad en ben geslaagd voor al mijn examens. Ik kan ze zeker aanraden! Bedankt!

by Haiifa Majic on Examencommissie Leerstof

Hi ,

Hierbij heb ik enige samenvattingen gebruikt en ze zijn volledig. Hierbij ben ik geslaagd op alle examens dankjewel :*

by Sania Moattasim on Examencommissie Leerstof
In 4 maanden voor alles geslaagd!

Hallo, ik heb in 4 maanden tijd alle examens gepland en afgelegd met behulp van jullie cursus BSO kantoor 3de graad. Jullie boek heeft mij zeer goed geholpen met alle vakken waardoor ik voor alles van de eerste keer erdoor was. Ook een pluim voor jullie snelle service! Ik heb mijn update van wetenschappen zeer snel ontvangen na een mailtje te sturen naar jullie klantenservice! Zeker een aanrader!

by John Van Zanden on Examencommissie Leerstof
Makkelijker dan verwacht

Ik ben een cursus organisatie zelf gaan ophalen in hun kantoor in Frankrijklei Antwerpen.
Ik heb een zeer persoonlijke begeleiding gekregen en ze hebben al mijn vragen beantwoord en mij gerust gesteld. Nu enkele maandjes later heb ik mijn laatste examen afgelegd en ben ik voor al mijn vakken van de eerste keer geslaagd! Ik wil examencommsissieleerstof.be bedanken voor deze professionele aanpak en de toffe service!

by Nadir R on Examencommissie Leerstof
Top cursus kantoor!

Ik heb mijn examens allemaal afgelegd met behulp van jullie cursus bso kantoor en moet zeggen dat deze zeer examengericht was. Ik wist zo goed als alles voor al mijn examens. Een van mijn beste investeringen! Alvast bedankt!

by Cynthia on Examencommissie Leerstof
A2 diploma is binnen

Bedankt! Ik heb mijn diploma binnen! Ik had een boek van organisatie en was voor alles van de eerste keer erdoor buiten Frans. Daar moest ik een herexamen van doen maar nu ben ik voor alles door.

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»